"Wat vind jij zo bijzonder aan ons water? Zet ons water op de foto en stuur die in!" Dat was een maandje geleden de oproep van www.watereducatie.nl aan iedereen van 8 tot 18 jaar. Ook veel Eco-Scholen deden mee. Het thema van de fotowedstrijd was 'Water Onderweg.' Water blijkt een thema dat leeft onder jongeren, want de afgelopen weken zijn in totaal meer dan 200 foto's geüpload op www.watereducatie.nl! Er waren natuurlijk ook mooie prijzen te winnen: je foto geprint als poster, vrijkaartjes voor het Nederlands Watermuseum, een verrassing voor de hele klas en ook nog leuke geldbedragen! Bovendien worden alle ingezonden foto's die aan de voorwaarden voldoen in de periode april-juni in het Nederlands Watermuseum in Arnhem tentoongesteld in een van de filmzalen.

Op Wereldwaterdag 2016, 22 maart, zijn de winnaars van de fotowedstrijd bekendgemaakt via de website. Heb jij een foto ingestuurd maar helaas niks gewonnen? Via de website is ook een selectie van overige mooie - net geen prijswinnende - foto's terug te vinden.

De fotowedstrijd ‘Water onderweg’ is een initiatief van watereducatie.nl in samenwerking met Ons Water, NWP, Waterwonderen, KNAG, Nederlands Watermuseum en SME Advies.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven