greenfox employeesDuurzaamheid en energie vinden we allemaal ‘best belangrijk’, maar vaak niet urgent genoeg om er direct grondig wat aan te doen. Dit geldt zeker bij scholen, waar de focus nu eenmaal bij de leerlingen en het onderwijs ligt. Het mooie is echter dat u op het gebied van energie zo €2.500 per jaar (of nog veel meer) kunt besparen, die u weer aan het onderwijs kunt besteden. Nu gaat dat geld de schoorsteen uit!

Wij zoeken nu tien scholen die bereid zijn om als voorbeeld te dienen, om andere scholen te laten zien hoe eenvoudig het is. Deze besparing op elektriciteit is heel simpel:

  1. vrijblijvend wordt geïnventariseerd hoeveel u kunt besparen door zuinige verlichting.
  2. na akkoord op de offerte komen medewerkers van GreenFox de verlichting vervangen (tijdens schooltijd). De investering is gemiddeld in 3,5 jaar terugverdiend en is bij GreenFox mogelijk zonder investering.
  3. u bespaart direct!

GreenFox betrouwbare partner van Eco-Schools, mét social return

Eco-Schools Nederland werkt samen met GreenFox en dat is niet zomaar een partij:

  • GreenFox-medewerkers vervangen bij u de verlichting door zuinige TL5- of Ledvarianten met gebruikmaking van bestaande armaturen.
  • De vervanging vindt meestal op één dag plaats tijdens schooltijden, door opgeleide medewerkers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Beter nog: die hádden ze, want zij hebben nu een vaste baan bij GreenFox.
  • De medewerkers van GreenFox nemen al het afval mee en recyclen dat.
  • GreenFox komt voor een vrijblijvende inventarisatie en kijkt wat er bij u vervangen kan worden. Vervolgens geven zij aan wat de besparing is en maken zij daarvoor een offerte. Gemiddeld is de terugverdientijd slechts 3,5 jaar en zijn de investeringskosten, afhankelijk van de schoolgrote, ongeveer 5000 euro.

Eco-Schools Nederland steunt deze actie van harte om drie redenen. Ten eerste worden scholen geholpen om op een goede manier energie te besparen. Ten tweede besparen die scholen geld en tot slot: wij helpen zo mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan een leuke en betekenisvolle baan. Meld uw school voor de winter aan, dan heeft u meteen al het meeste effect in schooljaar 2016-2017!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op de website van GreenFox

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven