mudjeans10 oktober 2017 is het weer de Dag van de Duurzaamheid. We nodigen alle Eco-Schools graag uit om mee te doen met een Jeans Inzamel Actie op deze dag. Met de landelijke inzamelactie gericht op het thema circulair ondernemen wordt nog meer zichtbaar dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt in de methoden en activiteiten van het onderwijs dat wordt gegeven op de school.

Eco-Schools doen er alles aan om de leerlingen duurzame bewustwording en gedragsverandering mee te geven. Daar sluit deze gezamenlijke actie van Mud jeans met Urgenda naadloos op aan. Doe mee en met deze grootse Jeansactie op de Dag van de Duurzaamheid en meld u hier aan.

Aan de deelname zit een leuke social media winactie verbonden. Laat de leerlingen het afscheid van hun oude vertrouwde jeans op een leuke manier op de foto zetten en deze delen via social media onder #DvdD17 en #recyclemyjeans. Daarnaast maakt de school met de meest ingezamelde spijkerbroeken kans op een nog nader te bepalen prijs. U kunt ook via social media laten weten dat u meedoet met de landelijke jeansactie op de Dag van de Duurzaamheid 2017. Gebruik de hashtag #DvdD17 en #recyclemyjeans op Twitter of Instagram en volg ons op Facebook.

Activiteiten

Ook door het ophangen van een Dag van de Duurzaamheid-poster en de speciale Jeansactie poster  op te hangen op uw school kunt u de Dag van de Duurzaamheid onder de aandacht brengen. De logo’s, poster en ander mediamateriaal kunt u vinden op: www.dagvandeduurzaamheid.nl/downloads

Contact

Heeft u vragen over de Eco-Schoolactie? Mail naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Dag van de Duurzaamheid mudjeans logo

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven