Ben jij op zoek naar een leerzame en afwisselende stage en wil je graag werken aan een duurzame toekomst? Dan ben jij misschien wel de ideale stagiair(e) voor ons! Vanaf september 2020 zijn er mogelijkheden om te starten.

Over de stage

Tijdens jouw stage ondersteun je collega’s op het gebied van onderwijs om de communicatie rondom onderwijsprojecten en –programma’s verder te ontwikkelen en uit te voeren.. Denk bijvoorbeeld aan social media, het schrijven van (online) artikelen of het organiseren van evenementen. De verschillende programma’s (bijv. Eco-Schools of Watereducatie.nl) verschillen van elkaar, net zoals de doelgroep. De ene keer organiseer je samen met een gemeente of een schooldirecteur een evenement, de andere keer schrijf je een blog voor leerlingen van een basisschool of middelbare school, of denk je mee hoe het aanbod van educatief materiaal op Watereducatie.nl te verbeteren is. Dit betekent dat het werk erg afwisselend en divers is, maar ook dat je een kei bent in het plannen van je werkzaamheden en schakelen tussen verschillende projecten.

Je krijgt bij SME veel eigen verantwoordelijkheid en volop ruimte voor jouw creativiteit en ontwikkeling. In alle werkzaamheden word je begeleid of werk je samen met enthousiaste collega’s.

Over jou

 • Je volgt een HBO- of WO-studie in de richting van Communicatie, Journalistiek, of …
 • Je bent op zoek naar een meewerk-/ afstudeerstage voor 4 of 5 dagen in de week (minimaal 5 maanden)
 • Je houdt van aanpakken en ziet nieuwe kansen om de communicatie te verbeteren.
 • Je hebt een vlotte pen en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent enthousiast, proactief en kan goed zelfstandig werken.
 • Je bent goed in multitasking en time management.
 • Vind je het leuk om te fotografen of te ontwerpen? Dan is dat een leuke extra!

Wij bieden

 • Een uitdagende, leerzame stage waarbij je veel ruimte én goede begeleiding krijgt.
 • Een organisatie die altijd in beweging is en waarbij jouw hulp goed gebruikt kan worden.
 • Een stagevergoeding.
 • Enthousiaste en betrokken collega’s.

Over ons

Mensen stimuleren tot duurzaam gedrag en duurzaam denken, dat is waar wij goed in zijn. Wij doen dat vanuit de overtuiging dat mensen cruciaal zijn om duurzaamheid te realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring brengen wij mensen in beweging om vanuit positieve energie duurzame keuzes te maken. Dit doen we in verschillende werkvelden. Zo adviseren we overheden over duurzaamheidsbeleid, coördineren we programma’s in het onderwijs en stimuleren we bewoners tot duurzaam gedrag. Ons werk is erg divers, maar onze werkwijze is altijd praktisch, persoonlijk en met creatieve oplossingen. Dat maakt ons werk effectief. Van wijk tot Rijk!

Reageren

Spreekt deze vacature jou aan en ben jij degene die wij zoeken? Mail dan jouw CV en motivatie naar Jurgen Broeders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar het bovenstaande adres of bel 030-635 89 06.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven