Wat vind jij zo bijzonder aan ons water? Ben jij tussen de 8 en 18 jaar? Stuur dan een foto in over het thema ‘Water Onderweg’ en maak zelf kans op € 150,-, vrijkaartjes voor het Watermuseum en een verrassing voor je hele klas!

fotowedstrijd waterWater is eigenlijk altijd ‘onderweg’: tijdens de waterkringloop, in de rivier, in de drinkwaterleiding of het riool, maar ook gewoon onderweg tussen school en huis. Maak een foto en stuur hem in. Geef je foto een leuke titel en vertel waarom je deze foto koos en waar en wanneer je de foto hebt genomen.

Je kunt hier je foto uploaden tot uiterlijk 20 maart. In de foto moet op een of andere manier het thema van de fotowedstrijd ‘Water Onderweg’ tot uitdrukking komen. Op Wereldwaterdag, 22 maart, maakt watereducatie.nl op de website de winnaars bekend. Lees ook de spelregels en voorwaarden op www.watereducatie.nl/fotowedstrijd goed door.

Alle ingezonden foto's zullen ook worden tentoongesteld in het Nederlands Watermuseum in Arnhem (via een loupe in een van de filmzalen).

Prijzen

Je maakt kans op de volgende prijzen:

  • Prijs 1: Geldbedrag van € 150,-, 4 vrijkaartjes voor het Watermuseum, je foto geprint als poster en een verrassing voor de hele klas.
  • Prijs 2: Geldbedrag van € 100,-, 4 vrijkaartjes voor het Watermuseum, je foto geprint als poster en een verrassing voor de hele klas.
  • Prijs 3: Geldbedrag van € 50,-, 4 vrijkaartjes voor het Watermuseum, je foto geprint als poster en een verrassing voor de hele klas.

De fotowedstrijd ‘Water onderweg’ is een initiatief van watereducatie.nl in samenwerking met Ons Water, NWP, Waterwonderen, KNAG, Nederlands Watermuseum en SME Advies. Mocht je rond Wereldwaterdag (22 mrt) in de klas aandacht aan water willen besteden, kijk dan eens op www.watereducatie.nl voor tips. Denk bijvoorbeeld aan een gastles door een waterprofessional.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven