Staat jouw Eco-team al helemaal klaar voor de start van een nieuw schooljaar of gaan jullie binnenkort aan de slag met de werving van een nieuw team? Het is logisch dat er allerhande vragen en twijfels boven komen drijven bij de start van een nieuw schooljaar. Kom daarom op maandag 11 september om 15.30 uur naar het online Eco-Schoolscafé en wissel tips en tops uit met andere Eco-teams en de mensen van Eco-Schools Nederland.

In het café van 11 september gaan we het hebben over de werving van nieuwe teamleden en het vergroten van je slagkracht en zichtbaarheid van je Eco-team.
Het online Eco-Schoolscafé is open voor leerlingen, docenten, begeleiders en andere leden van het Eco-team. Onder het genot van je eigen kop koffie of thee en vanuit je luie stoel thuis of op school:

  • Wissel je jouw briljante ideeën uit en inspireer je anderen in de Eco-Schools community (een pluspunt voor je volgende auditaanvraag!)
  • Vind je steun en motivatie door het horen van ervaringen van anderen.
  • Bespreek je op laagdrempelige manier vragen die je aan het begin van een nieuwschool jaar in de Eco-Schoolspraktijk tegenkomt.
  • Via het online Eco-Schoolscafé versterken we elkaar in de groei naar een duurzame school.

Hoe werkt het?

Tijdens een online meeting op 11 september via Zoom tussen 15.30 uur en 16.30 uur gaan we over deze onderwerpen in gesprek. Je krijgt ruimte om jouw vragen te stellen, dilemma’s voor te leggen of jouw goede praktijken te delen met andere Eco-scholen. Vanuit Eco-Schools Nederland is er een moderator aanwezig.

Wij organiseren het Eco-Schoolscafé op verschillende momenten in het jaar. Houd onze agenda online goed in de gaten!

Aanmelden

Meld je hier direct aan. Je ontvangt een bevestiging en een Zoomlink na aanmelding.

Graag tot ziens in het Eco-Schoolscafé!


Naam deelnemer 1:


Naam deelnemer 2:


Naam deelnemer 3:


Naam deelnemer 4:

Wij willen met meer naar het Eco-Schoolscafé komen en horen graag over de mogelijkheden. Graag kom ik in contact via: