Ministere van Hergebruik

Ministerie van Hergebruik heeft als missie om alle kunsteducatie in alle lagen van het onderwijs volledig afvalvrij te maken. Geen nieuw geproduceerde foam en ijslollystokjes meer, maar restmaterialen om mee te knutselen. Verrassend en uitdagend materiaal wat net even anders is en daarmee juist de creativiteit prikkelt.

Omdat we kwaliteit van het kunstonderwijs ook belangrijk vinden en weten dat leerkrachten geen tijd over hebben, leveren we ook complete lespakketten voor PO. Deze bestaan uit een lesbrief geschreven vanuit de visie van authentieke kunsteducatie, een powerpoint ter ondersteuning en natuurlijk genoeg materialen om de opdracht uit te voeren.

Duurzame materialen en complete lespakketten kunnen los worden afgenomen of op basis van een abonnement als je structureel de kunsteducatie op jouw school wilt verduurzamen en zo op weg gaat naar toekomstbestendig curriculum.
Ook denken we graag mee over oplossingen op maat voor bijvoorbeeld een projectweek of om bestaande opdrachten te verduurzamen.

Meer infomatie

www.ministerievanhergebruik.nl

ministerie van hergebruik bouwwerk2