OWA

Er wordt elke dag geprint op school. Het liefst doe je dat zo min mogelijk, maar we kunnen nu eenmaal niet zonder een printer. Het goede nieuws is dat printen nu milieuvriendelijk kan. Printfabrikant Armor heeft namelijk volledig circulaire cartridges ontwikkeld onder het merk OWA.

Echte recycling: niets gaat verloren

OWA zamelt cartridges in en maakt ze geschikt voor hergebruik. Van de cartridges die niet geschikt zijn voor hergebruik worden kantoorartikelen gemaakt, zoals linialen, 3D filament en pennenbakjes. Er belandt dus niets op de vuilnisbelt of in de verbrandingsovens!

Kwaliteit en rendement gegarandeerd

OWA heeft verschillende milieulabels maar is ook gecertificeerd op kwaliteit en paginarendement. Je hebt dan ook 100% garantie op de cartridges. En de cartridge past altijd in de printer want het zijn originele cartridges die je opnieuw gebruikt. Je printergarantie blijft in tact. En een extra voordeel is dat de OWA-cartridges vaak met meer inkt of toner gevuld zijn dan de oorspronkelijke cartridges. De cartridge gaat dus langer mee.

Bespaar geld voor jouw Eco-School

Het is zeer de moeite waard om te kijken naar het printerpark op jouw school. Zitten er originele cartridges in de printers? Vervang deze dan voor de milieuvriendelijke variant. OWA heeft een alternatief voor alle actuele printers. En naast het feit dat je direct je milieuvoetafdruk verlaagt, ben je ook nog eens veel goedkoper uit. Met OWA verlaag je namelijk de printkosten tot wel 30%. Van dat geld kun je als Eco-School heel wat duurzame activiteiten ondernemen!

Verlaging milieuvoetafdruk

Met duurzaam printen kun je echt een verschil maken. De CO2-impact van een remanufactured cartridge ten opzichte van een nieuwe is maar liefst 25-40% lager.

OWA: duurzaam en goedkoper printen

  • Milieuvriendelijke cartridges
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Besparing op printkosten
  • Als enige met 3 ecolabels: Blue Angel, NF Environnement & Nordic Ecolabel

nl.armor-owa.com