Zijn jullie aan de slag met de verduurzaming van de school en daarvoor op zoek naar duurzame producten en diensten? Goed nieuws! Je bent namelijk terecht gekomen bij de 'etalage' van Eco-Schools. Hier komen heel veel duurzame producten, diensten en andere dingen te staan, jullie jullie kunnen helpen bij het verduurzamen van de school. Hierbij kun je denken aan duurzame voeding, schoonmaakmiddelen, kantoorartikelen, adviestrajecten en excursies. En nog veel meer is mogelijk!

Hier staan innovatieve en duurzame producten in de spotlight

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar met iedere aankoop maak je een keuze welke keten je stimuleert. En is dat er wel eentje met een positieve impact? Vraag jij je bijvoorbeeld wel eens af waar een product vandaan komt? En hoe het is gemaakt? En wat voor impact het heeft als het in de school wordt gebruikt?

In de etalage van Eco-Schools vind je producten en ander aanbod met een goed verhaal. Van ondernemers die goed doen; de supporters van Eco-Schools. Daarmee steun je de ontwikkeling van betere producten en duurzamere ketens.

Aanbod aanmelden?

Supporters van Eco-Schools kunnen hun duurzame aanbod aanmelden voor deze etalage. Hebben jullie zelf heel goede ervaringen met duurzame producten? Draag ze dan aan voor de etalage! Dit doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jullie verhaal. Wij zullen vervolgens contact opnemen met de aanbieder van het product.

Aanbod aanmelden voor de etalage